Rita Lubbers:

Inka heeft ons geholpen bij het verplaatsen van de open haard in de woonkamer en de bouwkundige maatvoering ervan. We zijn zeer tevreden over haar kennis van zaken, de betrouwbaarheid van de afspraken en het ontwerp. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en is (desondanks) met een origineel ontwerp gekomen dat we direct hebben omarmd.
Onlangs heeft ze nog een ontwerp voor de slaapkamer gemaakt. Ook dit gaan we zo uitvoeren. Bekijk het project.

 Studio Inka ervaring Zutphen Architect
 Studio Inka ervaring Zutphen Architect

Jeroen Ros:

Absolute aanrader! Inka heeft ons met haar ontwerpen in zowel de voorbereiding als uitvoering van onze verbouwing uitstekend geholpen door middel van duidelijke, nieuwe en verrassende inzichten. Een absolute meerwaarde in het eindresultaat. Kortom; zeer content en een must bij woning(ver)bouw- en/of aanpassing.

Patrick Jansen:

Inka heeft ons geholpen om onze ideeën over de verbouwing en inrichting van onze woning handen en voeten te geven. Wij kwamen daar zelf niet uit en Inka heeft daar een aantal heel nieuwe ideeën voor aangedragen die we allemaal hebben opgevolgd met als gevolg een resultaat waar we nog steeds erg blij mee zijn.

 Studio Inka ervaring Zutphen Architect
 Studio Inka ervaring Zutphen Architect

Bianca Mulders:

Inka heeft bijna onze gehele woning ingedeeld / veranderd. Ook kijkende in de toekomst ivm wijzigingen qua ouderdom/mantelzorg etc. Overal houdt ze rekening mee. Dit zie je tegenwoordig nog maar weinig. Normaal moet je zelf altijd met ideeën komen en dan zetten ze het op papier maar Inka doet het uit zichzelf en daar hadden wij haar voor ingehuurd.
Super bedankt hiervoor.

Marc van Dongen:

Inka heeft voor ons de visuele aanzet gegeven voor een verbouwing met een fantastisch eindresultaat, die door haar duidelijke aanwijzingen niet alleen sneller verliep, maar ook kostenbesparend werkte. Elke dag nog plezier van. Top-ervaring.

 Studio Inka ervaring Zutphen Architect
 Studio Inka ervaring Zutphen Architect

Hans van den Dobbelsteen:

In de periode dat Inka bij ons werkte heb ik haar leren kennen als een precieze en subtiele ontwerpster. Ze is op een bescheiden manier aanwezig, maar weet goed wat ze wil en blijft ook trouw aan haar keuzes. Haar werk en de organisatie daarvan is altijd op orde !

Lies Winnubst:

Het is heel fijn samenwerken met Inka naar het gewenste resultaat. Ze laat zich goed informeren en komt dan met creatieve en verrassende oplossingen. Daarnaast komt Inka haar afspraken na; dat is heel plezierig.

Bekijk het project.

 Studio Inka ervaring Zutphen Architect
 Studio Inka ervaring Zutphen Architect

Frank van Empelen:

Mijn ervaring met Studio Inka zijn erg positief.
Er is goed naar mijn wensen geluisterd. De situatie is nauwkeurig vastgelegd, en er zijn verschillende ontwerpen gemaakt.
Door middel van de 3D presentaties krijg je een goed beeld van de indeling in het nieuwe ontwerp. Doordat er verschillende opties worden gepresenteerd, konden we met een combinatie ervan tot een verassend mooi resultaat komen.
Inka van Uem werkt accuraat, en maakt duidelijke afspraken over het werk en de daarbij behorende tarieven. De samenwerking was prettig en duidelijk. Voor een ontwerp van uw verbouwing kan ik Studio Inka zeker aanbevelen.
Bekijk het project.