duurzaam kantoor

In dienstverband bij LKSVDD architecten heb ik intensief aan dit project gewerkt. Beginnend  met de stedenbouwkundige opzet van het kantoorcampus met een half verdiepte parkeergarage onder een plein, heb ik aan het ontwerp voor een 6000 m2 groot advieskantoor voor de Rabobank gewerkt. De verdiepingen aan het grote atrium verspringen half (split-level), om de communicatie te bevorderen en het multifunctionele deel van de begane grond meer hoogte te geven. Passend bij de structuur van het gebouw heb ik ook het concept voor het interieur ontworpen.

Op het moment van oplevering hoorde de Rabobank tot de 10 meest duurzame en energiezuinigste kantoren van Nederland. 

Als ik in ons gezamelijke ontworpen Rabobank te Alkmaar ben, zie ik telkens weer op welke prachtige wijze jij ook jouw handtekening achtergelaten hebt.
Voor de directeur, Kees Jasperse, is elke dag in zijn nieuwe kantoor nog steeds een feestje! Een mooiere en betere referentie is er niet.Hein Kappelhoff