Studio Inka ervaring Zutphen Architect

Hans en Alicia Winters:

Na lang zoeken naar een ‘echte’ interieurontwerper, veel gesprekken en evenveel oriëntaties, vonden we Studio Inka uit Zutphen. Dit keer was het raak, het klikte al bij het eerste gesprek en ondanks onze veeleisendheid, groeiden we naar elkaar toe en kwam het resultaat steeds dichter bij onze wensen: “Stijlvol/strak, een vleugje chique, eenvoudig in uitwerking en vooral niet alledaags”.
Inka is daarin zeker geslaagd. Onder tijdsdruk kwam zij toch steeds met meerdere alternatieven. Het was aan ons om een keuze te maken. Dat is de kunst van communiceren, van overtuigen, zonder te dwingen. We zijn heel blij met het eindresultaat. Verrassend en zeker niet alledaags. Voor haar ontwerpen en plan van aanpak een welgemeend “Chapeau” Bekijk het project

Rita Lubbers:

Inka heeft ons geholpen bij het verplaatsen van de open haard in de woonkamer en de bouwkundige maatvoering ervan. We zijn zeer tevreden over haar kennis van zaken, de betrouwbaarheid van de afspraken en het ontwerp. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en is (desondanks) met een origineel ontwerp gekomen dat we direct hebben omarmd.
Onlangs heeft ze nog een ontwerp voor de slaapkamer gemaakt. Ook dit gaan we zo uitvoeren. Bekijk het project.

 Studio Inka ervaring Zutphen Architect
 Studio Inka ervaring Zutphen Architect

Jeroen Ros:

Absolute aanrader! Inka heeft ons met haar ontwerpen in zowel de voorbereiding als uitvoering van onze verbouwing uitstekend geholpen door middel van duidelijke, nieuwe en verrassende inzichten. Een absolute meerwaarde in het eindresultaat. Kortom; zeer content en een must bij woning(ver)bouw- en/of aanpassing.

Patrick Jansen:

Inka heeft ons geholpen om onze ideeën over de verbouwing en inrichting van onze woning handen en voeten te geven. Wij kwamen daar zelf niet uit en Inka heeft daar een aantal heel nieuwe ideeën voor aangedragen die we allemaal hebben opgevolgd met als gevolg een resultaat waar we nog steeds erg blij mee zijn.

 Studio Inka ervaring Zutphen Architect
 Studio Inka ervaring Zutphen Architect

Bianca Mulders:

Inka heeft bijna onze gehele woning ingedeeld / veranderd. Ook kijkende in de toekomst ivm wijzigingen qua ouderdom/mantelzorg etc. Overal houdt ze rekening mee. Dit zie je tegenwoordig nog maar weinig. Normaal moet je zelf altijd met ideeën komen en dan zetten ze het op papier maar Inka doet het uit zichzelf en daar hadden wij haar voor ingehuurd.
Super bedankt hiervoor.

Marc van Dongen:

Inka heeft voor ons de visuele aanzet gegeven voor een verbouwing met een fantastisch eindresultaat, die door haar duidelijke aanwijzingen niet alleen sneller verliep, maar ook kostenbesparend werkte. Elke dag nog plezier van. Top-ervaring.

 Studio Inka ervaring Zutphen Architect
 Studio Inka ervaring Zutphen Architect

Rachel Zwanenburg:

We hebben Inka gevraagd ons huis zo goed en functioneel mogelijk in te delen waarbij het karakter van ons huis behouden bleef. Hoewel wij in eerste instantie andere plannen hadden, heeft Inka ons snel kunnen overtuigen van haar goede ideeën. De samenwerking was super. Inka luisterde goed naar onze wensen en was ook zeer prettig in de omgang. Wij zijn heel blij met het mooie, praktische en ook nog eens betaalbare eindresultaat! Bekijk het project.

Lies Winnubst:

Het is heel fijn samenwerken met Inka naar het gewenste resultaat. Ze laat zich goed informeren en komt dan met creatieve en verrassende oplossingen. Daarnaast komt Inka haar afspraken na; dat is heel plezierig.
Bekijk het project.

 Studio Inka ervaring Zutphen Architect
 Studio Inka ervaring Zutphen Architect

Frank van Empelen:

Mijn ervaring met Studio Inka zijn erg positief.
Er is goed naar mijn wensen geluisterd. De situatie is nauwkeurig vastgelegd, en er zijn verschillende ontwerpen gemaakt.
Door middel van de 3D presentaties krijg je een goed beeld van de indeling in het nieuwe ontwerp. Doordat er verschillende opties worden gepresenteerd, konden we met een combinatie ervan tot een verassend mooi resultaat komen.
Inka van Uem werkt accuraat, en maakt duidelijke afspraken over het werk en de daarbij behorende tarieven. De samenwerking was prettig en duidelijk. Voor een ontwerp van uw verbouwing kan ik Studio Inka zeker aanbevelen.
Bekijk het project.