De interieurarchitect Studio Inka Zutphen

Herkent u dit?

Klanten vinden het interieur van uw instelling in de zorg niet meer attractief.
Dit is te wijten aan een verouderd gebouw dat niet meer bij deze tijd past. Ook de verlichting en de akoestiek van ruimten zijn niet optimaal.

U wilt graag ingrijpend verbouwen.
U hebt meer ruimte nodig of de functie is veranderd, waardoor het gebouw niet meer optimaal past.

Het interieur past niet bij de behoeftes van uw klanten.
Klanten en personeel lopen aan tegen functionele aspecten. Of de uitstraling en sfeer van het gebouw heeft weinig positieve invloed.

U wilt een nieuw pand betrekken.
U wilt dat het nieuwe gebouw meteen perfect past bij de visie van uw bedrijf. Daardoor bent u klaar voor de toekomst.

Ik kan u helpen het volgende te bereiken:

De tevredenheid van personeel en klanten wordt verhoogd.
Zowel uw werknemers als uw klanten profiteren van de rustgevende sfeer door materiaal, kleurgebruik, verlichting en akoestiek.

Slimme functionele oplossingen
Er is gekozen voor de meest ideale indeling van ruimtes. Met als gevolg dat de workflow van het zorg-personeel ondersteunt en de privacy van klanten gegarandeerd wordt.

Beter imago van uw praktijk/instelling
Met behulp van een frisse en eigentijdse uitstraling kunt u zich onderscheiden van concurrenten en trekt u meer klanten en personeel aan.

dit kunt u bereiken Studio Inka

Ik geloof in het positieve effect van ruimtes op ons welbevinden en gezondheid.Inka van Uem
werkwijze studio inka
Gratis kennismakingsgesprek
Tijdens dit gesprek op locatie vertelt u mij alles over uw wensen ten aanzien van een ideaal interieur evenals de beoogde sfeer.

Er worden altijd verschillende oplossingen in 3D gepresenteerd.
Ik zet altijd verschillende opties naast elkaar. Meestal zit er een verrassende oplossing bij. Een waar u zelf nooit op gekomen was! Door middel van de 3D impresies kunt u makkelijk keuzes maken.

Advies voor interieur en architectuur
Door mijn opleiding als architect en interieurarchitect kan ik ook bij ingrijpende verbouwingen en totaalconcepten adviseren.

werkwijze studio inka
Stap 1
Kennismaking en inventarisatie van uw wensen
Eerst voeren wij dit gratis gesprek over de functionaliteit en indeling van de ruimtes, over de behoeftes van klanten en personeel en de beoogde sfeer. Ook gaat het er over welke werkzaamheden van Studio Inka in de offerte mee genomen worden.

Stap 2
De offerte
Vervolgens ontvangt u een offerte van Studio Inka, met daarin een duidelijk omschrijving van de werkzaamheden en de geschatte uren. Vaak bestaat een offerte uit meerdere onderdelen, waaruit kan worden gekozen (bijvoorbeeld voor een extra lichtadvies). Met het ondertekenen van de offerte verleent u opdracht en ga ik meteen aan de slag!
Stap 3
De presentatie
Tijdens deze afspraak nemen wij ten eerste de verschillende mogelijkheden met elkaar door. Ook de voor- en nadelen van iedere optie komen aan bod. Vervolgens kunt u weloverwogen beslissingen nemen.

Stap 4
De uitwerking
Nadat u mij hebt geïnformeerd over welke (samengestelde) optie u het meest aanspreekt, wordt het ontwerp verder uitgewerkt. Afhankelijk van de opdracht stuur ik vervolgens de plattegronden en 3D impressies of ga ik verder met het uitzoeken van kleuren en materialen, het lichtadvies of het uittekenen van meubels op maat. In dat geval zijn er ook extra momenten voor overleg.

 

Studio Inka Zutphen

Mijn aanbod

  • Ontwerp van de inrichting van een enkele kamer tot totaalconcepten
  • Ontwerp van ingrijpende verbouwingen voor een totaal andere indeling, van aanbouwen of dak uitbouwen
  • Advies van materialen en kleuren voor meer sfeer
  • Fotorealistische 3D impressies
  • Meubels op maat ontwerpen en tekenen voor de interieurbouwer
  • Lichtadvies voor een goede basis- en accentverlichting
  • Uitzoeken van bepaalde lichtarmaturen
  • Het maken van een film van het ontwerp

Kosten

Ieder project is uniek. Daardoor is ieder advies is een advies op maat! De kosten voor het advies zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de grootte van het project is (gaat het om een enkele ruimte of een complete verbouwing?). Of tot welk niveau het zal worden uitgewerkt (gaat het om een schetsontwerp of bijvoorbeeld de uitwerking tot in detailtekeningen?).
Ik werk dus niet met vaste prijzen, maar wel met een vast uurtarief. Dat uurtarief is € 70 inclusief bijkomende kosten (km-vergoeding, telefoonkosten, printkosten,…).

Maar u wilt graag weten hoeveel het gaat kosten!
En daarom biedt ik het eerste gesprek gratis aan en hoeft u pas na het ontvangen van de offerte beslissen of u mij opdracht wilt verlenen of niet. Tot die tijd is het echter volledig vrijblijvend!

interieurontwerper, interieur inrichting studio inka

 

Studio Inka ervaring Zutphen Architect
Absolute aanrader! Een grote meerwaarde in het eindresultaat.Jeroen Ros