Het ontwerpproces begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bij uw bedrijf of instelling kunt u uitleggen wat uw wensen zijn – ten aanzien van functionaliteit, sfeer, en wat u van Studio Inka verwacht.

Na het eerste gesprek ontvangt u een offerte met daarin een uitgebreid stappenplan. Vaak heeft u hierbij de mogelijkheid om voor een basis advies te kiezen of voor een volledige uitwerking van een project opdracht te verlenen.

Visualiseren

Soms is het moeilijk om architectentekeningen te lezen en zich een voorstelling te maken van het ruimtelijk effect. Om het te verwachten resultaat zo inzichtelijk mogelijk te maken werkt Studio Inka altijd in 3D! Ook fotorealistische impressies en films horen tot de mogelijkheden.

Ontwerpproces met een architect

Tijdens het ontwerpproces streef ik ernaar om samen met u als opdrachtgever tot een optimaal resultaat te komen. Dit bereik ik door goed te luisteren en vervolgens uw wensen te vertalen in een helder, functioneel en esthetisch ontwerp.

Er worden altijd verschillende mogelijkheden onderzocht en vaak ook aan u gepresenteerd. Zo kunt u het ontwerp kiezen wat het beste bij u past!

Architectuur- of interieuradvies van grotere omvang

Mocht het om een grotere opgave gaan, heb ik een netwerk aan collega’s, met wie ik graag samenwerk. Zo nodig kunnen dan andere adviseurs (bijv. een constructeur of installatieadviseur) ingeschakeld worden.

 

Studio Inka Architectenbureau Zutphen

Studio Inka Architect Zutphen

Studio Inka Architectenbureau Zutphen
Studio Inka Architectenbureau Zutphen