Hebt u zich ingeschreven voor een bouwkavel van het mooie project Helbergen fase 2 in Zutphen?

Het proces van het project Helbergen

Het plan isĀ  fantastisch gelegen aan de IJssel en dicht bij het centrum van Zutphen en kenmerkt zich door veel openbaar groen. Wanneer u tot de gelukkigen behoort een kavel toegewezen te krijgen kent het project echter een hele korte doorlooptijd. Al na 6 tot 8 weken moet een schetsontwerp voorgelegd worden aan welstand. Vervolgens kan de koopakte ondertekend worden en moet daarna binnen 3 maanden de omgevingsvergunning aangevraagd worden. In korte tijd zijn er dus heel veel beslissingen te nemen. Met name wanneer u voor het eerst een eigen woning wilt bouwen kan dit een pittige en stressvolle periode worden.

Dijkhof Wonen

De woningen van Dijkhof Wonen bieden hierin uitkomst. Er is ruime keus uit 11 verschillende woningtypes die individueel kunnen worden samengesteld met verschillende gevels en plattegronden. Op de website is meteen de bouwprijs te zien, dat geeft duidelijkheid. Naar wens kunt u ook voor een wandafwerking, vloeren en de reeds uitgezochte keuken of badkamer kiezen. De woningen zijn al tot in het detail uitgewerkt en een bouwaanvraag kan binnen de kortste tijd aangevraagd worden. Dat bespaart u veel tijd!

Zirkoon

Type Zirkoon bijvoorbeeld heeft een bijgebouw aan de zijgevel, zoals dat in het stedenbouwkundige plan van Helbergen fase 2 is aangegeven.

type Zirkoon van Dijkhof Wonen

De woning is levensloop bestendig, doordat de mogelijkheid bestaat op de begane grond een slaapkamer met badkamer te realiseren. Dat kan meteen bij de bouw of de woning kan later aangepast worden met een slaapkamer op de begane grond. Er is een grote berging en een bijkeuken aanwezig en vanuit de eettafel en de woonkamer bieden grote glazen puien zicht op de tuin. Er bestaat de mogelijkheid om een overdekte veranda te maken met lamellen voor een schaduwplek op het terras.

achtergevel Zirkoon

Kijk eens op https://dijkhofwonen.nl/