U werkt voor een praktijk of instelling in de zorg? En wilt u uw klanten/patiënten een omgeving bieden, waarin zij zich prettig voelen en blij van worden? Met een interieur, dat naadloos aansluit aan de behoeftes van uw doelgroep of patiënten? En daarbij een slimme functionele indeling biedt voor het personeel?

Een vernieuwd en sfeervol interieur kan de tevredenheid van zowel cliënten als ook personeel verhogen. Het imago van uw bedrijf krijgt daarbij een flinke boost!

Wat kan ik voor u betekenen?

Van kleuradvies tot het ontwerp van ingrijpende verbouwingen is alles mogelijk. Ik ben naast interieurarchitect ook architect en beschik daardoor over een brede kennis. Het liefst kijk ik echter naar het totaalplaatje van ruimtes. Van een ideale functionele indeling, over meubilering, materialisering tot akoestiek en verlichting. Alle elementen bij elkaar maken de uiteindelijke sfeer van de ruimte uit. Ik ben daarbij onafhankelijk in mijn advies en niet gebonden aan bepaalde merken of leveranciers. Wanneer het om een grotere opgave gaat, werk ik graag samen in een team van specialisten en collega-architecten.

Hoe komen wij samen tot een resultaat, waar u ook de komende jaren trots op bent?

Kijk naar mijn werkwijze of maak meteen een gratis afspraak, zodat wij het in een persoonlijk gesprek over uw ideale interieur kunnen hebben!

Studio Inka Architectenbureau Zutphen